Pogledajte golove Španskog protiv Tondacha: “Moramo se dobro pripremiti za derbi u Zaboku”

Špansko je u 2. kolu prvenstva slavilo protiv Tondacha 3:0. Strijelci su bili Marko Sekulić (44), Karlo Althaller (50) i Marsel Čičak (84).

Nakon mršavog remija (1:1) u Vojniću na otvaranju sezone, Crveni su na domaćem terenu zaigrali puno bolje i uvjerljivo porazili momčad koja je prošle sezone ispala iz višeg ranga.

“Nije bilo jednostavno”

“Prva domaća utakmica ove sezone, pobjeda na domaćem terenu 3:0 po lijepom vremenu. Evo, iskreno se nadam da smo ovom pobjedom i lijepim rezultatom razveselili naše navijače”, poručuje trener Španskog Tomislav Majko, koji je ostvario pobjednički prvijenac u novoj sezoni na klupi Špančana.

“Tri boda su u džepu, doduše nije bilo jednostavno kako to možda rezultat sugerira, ali s druge strane moglo je to biti i uvjerljivije, tako da pobjeda je zaslužena”, ističe mladi i studiozni trener Crvenih.

“Gosti su se pokazali kao tvrd i kompaktan protivnik, koji je svoje šanse dobio ili tražio iz prekida. Imali su dvije situacije u kojima su nam mogli nauditi, ali to je naš vratar Gašparić odlično neutralizirao. Mi smo tu morali malo opreznije i pametnije, ali dobro, ostavit ćemo neke stvari za našu internu analizu”, analizira Majko i zaključuje:

Derbi u Zaboku

“Čestitam svojim dečkima na pobjedi. Idemo dalje u novi tjedan koji je ispred nas. Treba se dobro oporaviti i pripremiti, idući vikend gostujemo u Zaboku.”

Na rasporedu je derbi protiv Mladosti, koja je ušla u prvenstvo s dvije pobjede i bit će, prema svemu sudeći, ponajveći konkurent Špančanima u borbi za naslov prvaka. Šest bodova još imaju Zagreb i Polet, a Špansko, Prečko i Sesvetski Kraljevec imaju po četiri boda.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)