(VIDEO) Špansko uvjerljivo slavilo u velikom derbiju u Zaboku: Crveni razbili Mladost!

Igrači Španskog slave pobjedu

Špansko je ostvarilo veliku pobjedu na gostovanju u Zaboku. Crveni su u derbiju 3. kola 4. NL Središte Zagreb slavili protiv Mladosti 3:0.

Špančani su poveli golom Matea Jurišića u 43. minuti. Na 2:0 povisio je Karlo Althaller u 50., a Danijel Mrkus postavio je konačnih 3:0 u 81. minuti.

Špansko deklasiralo Mladost u Zaboku

Althalleru je to već treći pogodak u sezoni. Mladi Lovro Juroš odigrao je odličnu partiju. vrhunski je asistirao za prvi i treći pogodak.

Tomislav Majko, trener Španskog

Tomislav Majko, trener Španskog

Budući da je Mladost označena prije početka prvenstva kao ponajveći rival Španskog u utrci za naslov prvaka, što je prošlosezonski viceprvak potvrdio ulaskom u prvenstvo dvjema pobjedama u prva dva kola, nije teško zaključiti da se radi o vrlo značajnom trijumfu Špančana.

Važna pobjeda

Crveni su ovom važnom pobjedom preskočili Mladost na ljestvici i sada su sa sedam bodova izjednačeni sa Zagrebom, a ispred njih je samo Polet s devet, dok je Mladost četvrta sa šest bodova.

Slavlje navijača i dužnosnika NK Špansko nakon velike pobjede u Zaboku

Slavlje navijača i dužnosnika NK Špansko nakon velike pobjede u Zaboku

U sljedećem kolu Špansko dočekuje Devetku na svojem terenu, a onda gostuje kod Rudara. Jasno je da Crveni namjeravaju nastaviti pobjednički niz kako bi zadržali priključak za očigledno raspoloženim Poletom, koji bi uz Mladost i Zagreb možda mogao biti najopasniji suparnik u lovu na naslov prvaka i viši rang natjecanja.

Crveni opravdavaju status favorita

Sezona je još mlada i prerano je donositi meke dugoročnije zaključke, no dojam je da Špansko pod vodstvom trenera Tomislava Majka diže formu i polako opravdava status favorita. Visoka pobjeda i vrlo dobra igra na iznimno vrućem terenu u Zaboku to najbolje potvrđuju.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)