Kapetan Španskog upozorava nakon velikog trijumfa u Zaboku: “Moramo ostati na zemlji i maksimalno se boriti”

Špansko je ostvarilo veliku pobjedu u Zaboku. Mladost je u derbiju 3. kola 4. NL pala s visokih 3:0. To je vrlo značajna pobjeda jer je ostvarena na travnjaku prošlosezonskog viceprvaka i, prema prognozama uoči početka prvenstva, najvećeg rivala u utrci za naslov prvaka.

“Odigrali smo derbi u Zaboku jako pametno i borbeno”

Kapetan Španskog David Lojber prokomentirao je derbi u Zaboku:

“Utakmica je bila stvarno jako dobra, s puno dobrih akcija s.obje strane, a što se od derbija i očekivalo. Izuzetno smo respektirali momčad iz Zaboka, koja je sastavljena od stvarno puno kvalitetnih igrača. Trener Majko odlično je izanalizirao njihovu ekipu te smo sve naše zamisli uspjeli ostvariti. Mislim da smo kao ekipa odigrali jako pametno, borbeno i zasluženo uzeli sva tri boda na teškom gostovanju”, ističe Lojber i poručuje:

Majko nakon pobjede Španskog u Zaboku: “Bio je to pravi test, ali čeka nas novi derbi”

“Od sutra se počinjemo pripremati za sljedeću utakmicu jer nam u srijedu dolazi ekipa Devetke, koja je vrlo kvalitetna i maksimalno ju respektiramo. Sigurno će to biti teška utakmica, međutim, vjerujem u nas i vjerujem da ćemo odigrati još jednu odličnu utakmicu te da će tri boda ostati u Španskom.”

“Rano je za prognoze, idemo korak po korak”

Nakon triju odigranih kola na čelu je Polet pomalo iznenađujuće sa stopostotnim učinkom. Špansko i Zagreb imaju po sedam bodova, a Mladost, Devetka i Tondach po šest. Može li se već sad razabrati koji će se klubovi boriti za prvaka?

“Trenutno je teško govoriti o izraženim favoritima, tek su tri kola iza nas i još je jako puno utakmica pred nama. Neke momčadi uđu slabije u sezonu, ali to ne mora ništa značiti jer na kraju bitke se broje mrtvi. Idemo korak po korak i svaku utakmicu shvaćamo kao najbitniju u sezoni.”

“Na treninzima se radi odlično”

Kapetan Crvenih zadovoljan je atmosferom u momčadi i razinom forme:

“Pohvalio bih sve suigrače. Na treninzima se radi stvarno odlično, svi daju sve od sebe i atmosfera je stvarno pozitivna. Cijela svlačionica diše kao jedno biće, u slozi s trenerom koji je uvijek tu za nas. Povezali smo dvije pobjede i imamo tri utakmice bez poraza, ali sezona je dugačka i moramo ostati na zemlji te protiv svake ekipe ići 100 posto. Moramo se svi zajedno nastaviti bacati na glavu. U ovoj ligi nema slabe momčadi, to tako moramo shvatiti i onda neće biti problema.”

“Pohvala mlađim kategorijama”

Lojber zaključuje:

“Iskoristio bih ovu priliku da pohvalim i sve mlađe kategorije u klubu. Mladci su nam također jako bitni, od najmlađih do juniora svi rade odlično i ostvaruju zavidne rezultate.”

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)