Pogledajte golove u Odri: “Protiv Prečkog će biti pravi derbi, idemo po pobjedu”

Špansko je u prošlom kolu na gostovanju kod Odre odigralo 1:1.

Špančani su i dalje neporaženi; imaju četiri pobjede i dva remija te su s 14 bodova drugi, s dva boda zaostatka za vodećim Poletom.

“A što reći na gostovanje u Odri, uvijek teško, nepredvidivo, čupavo i borbeno… Ni ovaj put nije bilo drugačije”, komentira trener Crvenih Tomislav Majko.

Crveni i dalje neporaženi

Treba istaći da su Crveni dosad četiri puta gostovali i samo dva puta bili domaćini.

Može se reći da raspored na startu prvenstva nije bio baš povoljan za Špančane te da je stoga bodovni učinak vrlo dobar, pogotovo jer je u Zaboku pobijeđen izravan suparnik i najveći konkurent u lovu na naslov prvaka. Podsjećamo da je Mladost na svome bunjištu pala s 3:0.

“Zaželjeli smo se kuće”

“Vraćamo se doma s mini serije gostovanja, ako brojimo i kup, zadnje tri smo gostovali, 2 pobjede i jedan remi, a sa gostovanja doći bez poraza kažu da je uvijek dobro, pa sad… Je ili nije, a vrijeme će pokazati”, poručuje Majko.

“Kroz sažetak se može vidjeti da je tu bilo svega, mogla je utakmica otići na jednu ili drugu stranu. Mislim da smo neke trenutke mogli bolje iskontrolirat i biti mirniji, ali lako je reći s odmakom i gledajući sa strane. Sve u svemu, nemam što zamjeriti svojim momcima, glave su gore, dali smo sve od sebe, no ovaj put nismo kao ni domaćini u briljirali u završnici i rezultat je takav kakav je.”

Trener Španskog podcrtava i najavljuje susjedski derbi u sljedećem.kolu:

“Slijedi derbi protiv Prečkog, očekujemo dobru utakmicu i pobjedu”

“Svaka utakmica nosi nešto svoje, tako i mi iz ove smo već pouke izvukli i mislima smo na idućoj, a svi znamo da slijedi derbi zapadnog dijela grada. Stižu nam susjedi iz Prečkog. Nadamo se jednoj pravoj utakmici napokon na domaćem terenu, već smo se i zaželjeli biti malo kod svoje kuće.”

Majko zaključuje:

“Nadam se da će travnjak biti na razini kako i priliči te da ćemo igrom i rezultatom opravdati očekivanja što navijača, a što nas samih! To je pobjeda.”

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)