Špansko gazi u teškom ritmu: “Nema izlika, protiv Golubovca idemo po tri boda”

Špansko u naletu

Špansko je u 8. kolu 4, NL odigralo bez golova na gostovanju kod Nura.

“Očekivano tvrdo gostovanje, odigrali su prije nas 4 iksa, a evo i 5. protiv nas. Nema nikakvog razloga tražiti izlike zašto nismo pobijedili, jednostavno nismo bili dovoljno dobri u završnici u tih nekoliko situacija koje smo stvorili i to nas je stajalo 2 boda u ovoj utakmici”, kaže učitelj Crvenih Tomislav Majko.

Gust raspored i ozljede ključnih igrača

Trener Španskog nije želio tražiti izlike u činjenici da se Špansko u prošlom kolu psihološki i fizički potrošilo u susjedskom derbiju protiv Prečkog (1:0), a da je već u srijedu imalo vrlo zahtjevnu utakmicu s Dinamom iz Odranskog Obreža (6:2) u šesnaestini Kupa ZNS-a. Riječ je o klubu iz višeg ranga, a Špansko je uvjerljivo slavilo.

Uz to je Špančanima kod Nura nedostajalo nekoliko bitnih igrača, posebice golgeteri Marsel Čičak i Karlo Althaller. Izvan terena su još kapetan Lojber, Manzin, Grubišić i od prije Sabljić. Gust raspored i ozljede ključnih igrača ipak su ostavili traga na Crvenima.

“Nema izlika, protiv Golubovca na tri boda”

“Domaćin se opredijelio čuvati bod i u tome su uspjeli. Čestitam im na osvojenom bodu, a nama ne preostaje ništa drugo nego dići glave, dobro se pripremiti i nova 3 boda tražiti u idućem kolu. Dolazi nam Golubovec koji je u odličnoj formi, ne znaju za poraz još od 2. kola”, zaključio je Majko.

Špansko uspješno gazi dalje u teškom ritmu. Špančani su i dalje neporaženi, imaju pet pobjeda i tri remija, te su s 18 bodova drugi s bodom zaostatka za vodećim Poletom. Ako uračunamo i Kup utakmice, Špansko ove sezone bilježi 7 pobjeda i tri remija, što je odličan skor.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)