Crveni u velikoj formi dočekuju Trnje i Srećka Lušića: Furiozni i učinkoviti!

Špansko je u derbiju 9. kola 4.NL uvjerljivo svladalo Golubovec 4:0. Crveni su odigrali možda i najbolju partiju u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Furiozno i golgeterski učinkovito. Golubovec je nadigran i realizacijski apsolviran u ranoj fazi utakmice.

“Evo, nakon Nura i neriješenog rezultata koji nam nikako nije sjeo, uspjeli smo doći do pobjede na domaćem terenu protiv protivnika koji je sve osim lagan. Ekipa Golubovca će imati još puno toga za reći u ovom prvenstvu. Rezultat na stranu, bitna je pobjeda iako je i dojam ovaj puta bio na zavidnoj razini”, ističe trener Španskog Tomislav Majko.

Bila je to šesta ligaška pobjeda Crvenih ove sezone, osma ukupno ako računamo i dva slavlja u Kupu ZNS-a. Špansko je protiv Golubovca pokazalo zašto je jedina neporažena momčad lige.

Crveni u furioznoj formi

“Ekipa Golubovca vidljivo iskusna, snalažljiva, a dugo su i zajedno ti dečki… Nije to bilo ni malo jednostavno kako bi na prvu rezultat 4:0 to rekao… No svakako čestitam svojim dečkima na odlično odrađenoj utakmici, bilo je bitno oporaviti se od izgubljena 2 boda prošlo kolo, dalo nam je to dodatni motiv, a također vidjelo se i koliko nam znači povratak nekolicine igrača koji su nam nedostajali prošli vikend”, podcrtava Majko i dodaje da će ponajbolji igrač Špančana Karlo Althaller još neko vrijeme biti izvan stroja zbog ozljede gležnja protiv Dinama iz Odranskog Obrežja u 2. kolu Kupa.

Majko je najavio predstojeće izazove.

“U narednom tjednu čekaju nas interesantni ispiti. Prvo u Kupu doma protiv Trnja i onda gostujemo idući vikend kod Blata, koji je u krizi, a mi ćemo sigurno biti umorni od Kupa, tako da tu moramo biti izuzetno oprezni, a ne razmišljati da su to sigurna 3 boda.”

“Idemo korak po korak”

Majko upozorava:

“Pokazalo se do sada u prvenstvu da nema laganih utakmica, pogotovo na gostovanjima. Moramo maksimalno respektirati svakog protivnika, zajedničkim snagama marljivo raditi i biti fokusiran na zadatke u igri i onda možemo očekivati da će nam se to vratiti kroz pozitivan rezultat. Idemo dalje, korak po korak, utakmicu po utakmicu, sljedeća je postaja Trnje”, zaključio je trener Španskog, a mi pozivamo navijače i simpatizere Crvenih da u srijedu u derbiju protiv Trnja dođu podržati momčad u što većem broju.

Trnje i Srećko Lušić stižu u Špansko, pozivamo navijače da podrže Crvene

Utakmica osmine finala Kupa ZNS-a igra se na terenu Španskog s početkom u 15:30. Crveni su zaslužili podršku ostvarenim rezultatima, ali i odličnim igrama. U Španskom se ima što vidjeti, a Trnje sa Srećkom Lušićem, bivšim proslavljenim igračem i trenerom vinkovačke Cibalije, na klupi bit će novi veliki izazov.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)