VIDEO Crveni slavili u susjedskom derbiju: Špansko srušilo favorita iz višeg ranga   

Špansko - Vrapče 2:1

Špansko je u susjedskom derbiju protiv Vrapča potvrdilo dobro formu uoči početka prvenstva.

Crveni su u možda i najjačoj pripremnoj utakmici na svojem travnjaku slavili s 2:1 protiv momčadi iz višeg ranga. Štoviše, Vrapče slovi za jednog od favorita 3. NL – Centar.

Špansko slavila u susjedskom derbiju 

Špančani su poveli u 30. minuti golom Sekulića. Gosti su izjednačili  jedanaest minuta poslije preko Tomšića. Pobjedu Crvenima donio je  Jurišić u 57. minuti. Može se reći da je Špansko zaslužilo pobjedu jer je momčad trenera Tomislava Majka imala više od igre i bolje šanse.

“Utakmica s Vrapčem poslužila nam je kao dobra provjera uoči početka prvenstva”, ističe studiozni trener Španskog, koji svaku utakmicu snima posebnom kameru i poslije analizira detalje.

“Moji dečki bili su motivirani, jer su ipak igrali sa susjedima koji se inače natječu u rangu iznad nas. Iako je gostima nedostajao pokoji prvotimac kao i nama, mogli smo vidjeti jednu tvrdu utakmicu koja nam je uspjela ukazati na neke probleme u igri koje imamo i na kojima ćemo raditi, tako možemo reći da je provjera poslužila svrsi”, kaže Majko i nastavlja:

Crveni pokazali zajedništvo protiv suparnika iz višeg ranga

“Dečkima sam rekao prije i poslije utakmice da je rezultat u drugom planu. Ipak je to samo prijateljski susret, više smo bili fokusirani na našu igru nego na rezultat jer uskoro kreće borba za bodove gdje se rezultat gleda. Tu moramo biti pravi i na nivou kako bi ostvarili zacrtane ciljeve.”

Majko ipak podcrtava:

“Čestitam svojim dečkima na pobjedi, trudu, zalaganju i iznad svega zajedništvu koje su pokazali i ovom prilikom. Gostima hvala na dolasku i sretno u prvenstvu, također zahvaljujemo i sudačkoj trojci koja je bila odlična, a mi idemo dalje raditi”, kaže Majko i najavljuje posljednju pripremnu utakmicu prije početka prvenstva, koje Špansko otvara 31. kolovoza gostovanjem u Vojniću.

Generalka protiv Blata u nedjelju

“Još brusimo formu za početak prvenstva, u nedjelju je generalka protiv Blata. Igramo protiv poznanika iz naše lige, pa će biti dobra provjera odnosa snaga. Vrlo brzo kreće borba za bodove, tako da treba iskoristiti preostalo vrijeme za što kvalitetniju pripremu”, zaključio je Majko.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)