(VIDEO) Špansko srušilo Tondach: Crveni slavili u furioznom ritmu

Špansko je upisalo prvu pobjedu u novoj sezoni. Crveni su u 2. kolu 4. NL Središte Zagreb – Podskupina A na svojem travnjaku slavili protiv Tondacha 3:0. Strijelci su bili Marko Sekulić (44), Karlo Althaller (50) i Marsel Čičak (84).

Špansko upisalo prvu pobjedu u sezoni

Nakon mršavog remija (1:1) na otvaranju prvenstva  u Vojniću, Špančani su ušli u utakmicu vrlo agresivno, bili su odlučni upisati pobjedu po svaku cijenu.

Terensku nadmoć od prve minute okrunili su golom u završnici prvog poluvremena. Strijelac je bio iskusni Marko Sekulić.

Sekulić, Althaller i Čičak strijelci

Špančani nisu stali na loptu ni na početku drugog dijela, nastavili su s pritiskom u želji da postignu drugi pogodak i prelome utakmicu.

Takav pristup isplatio im se već u 50. minuti, a Karlo Althaller opet je bio strijelac. Prošlosezonski najbolji golgeter Crvenih postigao je jedini gol za Špančane u Vojniću, pa mu je to već drugi pogodak u prva dva kola. Konačnih 3:0 postavio je Marsel Čičak u 84. minuti.

Špančani su potom spustili ritam i sigurnom igrom priveli su utakmicu kraju. To je vrlo važna pobjeda za podizanje samopouzdanja i zadržavanje priključka za vodećima.

Derbi u Zaboku

Nakon dvaju odigranih kola Špansko ima četiri boda i trenutačno se nalazi na četvrtom mjestu. Na vrhu su Mladost i Polet sa šest bodova. Zagreb i Odra svoje utakmice igraju sutra i imaju šansu ostati stopostotni.

U sljedećem kolu na rasporedu je veliki derbi, Špansko gostuje u Zaboku kod Mladosti, koja će prema svemu sudeći biti glavni konkurent Crvenima u lovu na naslov prvaka.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)