CRVENI HRABRO DOČEKUJU VELIKI DERBI U ZABOKU: “UVIJEK MORAMO IĆI NA TRI BODA”

Špansko u 3. kolu prvenstva očekuje veliki derbi u Zaboku. Crveni gostuje kod ambiciozne Mladosti, možda i najvećeg rivala u utrci za naslov prvaka.

“Mladost je krenula odlično sa 6 osvojenih bodova na otvaranju prvenstva. Respektabilan je to rezultat i rekao bih nastavak dobre forme koja im traje još iz prošle sezone”, kaže trener Španskog Tomislav Majko, koji je zadovoljan igrom i pobjedom Crvenih u prošlom kolu protiv Tondacha, a nakon mršavog remija na otvaranju sezone u Vojniću.

Veliki derbi u Zaboku

Majko dobro poznaje momčad Mladosti.

“Koliko vidim bili su i aktivni u prijelaznom roku, tako da nas čekaju sigurno u svom najboljem izdanju, no kako oni tako i mi pokušavamo imati najbolji mogući sastav na raspolaganju.”

Trener Španskog podcrtava:

“Mi se, nažalost, još uvijek kompletiramo po putu, neke još nismo uspjeli staviti u puni pogon zbog viših sila koje su se ispriječile, ali se nadamo da će i taj period kompletiranja uskoro biti iza nas. Ozljede i kartoni su uvijek tu da poremete sve što planiramo, ali nema kukanja i plakanja, to je tako u svakoj momčadi, pa što bi nama bilo bolje nego drugima”, kazao je trener Španskog i progovorio o stanju svoje momčadi nakon odlične igre i uvjerljive 3:0 pobjede protiv Tondacha u prošlom kolu:

“Dobra je atmosfera u momčadi”

“Dobra je atmosfera u momčadi, dečki su svjesni situacije, motivirani isprati gorak okus koji smo osjetili odmah u prvom kolu kada smo se poskliznuli u Vojniću. To nam je bila lekcija koliko budniji i efikasniji moramo biti ukoliko želimo biti rame uz rame sa vodećima, jer trenutno karavanu zasluženo predvode Zagreb, Mladost Zabok i Polet (SK), a s obzirom na rostere koje imaju niti su iznenadili, a niti podbacili rezultatski u prva 2. kola. Reklo bi se – sve očekivano.”

“Uvijek moramo ići na tri boda”

Majko nastavlja:

“Mi zaostajemo 2 boda za vodećima i nemamo što kalkulirati, nama je svako kolo derbi bez obzira tko je sa druge strane, jednostavno uvijek moramo ići na 3 boda i tako se i ponašamo. Vjerujem u ove dečke, atmosferu i kvalitetu koju imaju i pokazuju svakodnevnim radom i trudom.”

Učitelj Crvenih zaključuje:

“Ne treba se razbacivati nikakvim prognozama jer nitko nema kristalnu kuglu da zna što budućnost nosi. Na nama je da dajemo sve od sebe svaku utakmicu, a vrijeme će pokazati kakav konačan rezultat će nam to donijeti.”

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)