Pogledajte golove Španskog protiv Devetke: “Prvi smo, ali nema opuštanja, moramo nastaviti pobjeđivati”

Špansko je upisalo treću pobjedu u nizu i izbilo na čelo ligaške kolone. Crveni su u 4. kolu 4. NL pobijedili Devetku 2:0 i sada imaju deset bodova, čime su pretekli Polet, koji također ima deset bodova, ali i lošiju gol razliku.

Strijelac su bili Karlo Althaller u 60. minuti iz jedanaesterca i Danijel Mrkus u 88. minuti.

“Prije svega čestitke mojim dečkima na teško osvojena 3 boda na domaćem terenu. Mislim da je u ovom trenutku to najvažnija činjenica iz ove utakmice, jer se mora znati pobjeđivati i kada ne ide sve kako smo si mi zamislili”, kaže trener Španskog Tomislav Majko i priznaje;

“Nismo bili pravi”

“Nismo bili pravi i toga smo svjesni, kao da nas je iznenadilo ovo međukolo i promjena ritma odigravanja utakmica samo vikendom, no ne treba tražiti izlike niti opravdanja za lošije izdanje, nego analizirati i učiti iz svake situacije u kojoj se nađemo, prilagoditi se i pokušati izvući maksimum”, ističe mladi i ambiciozni trener Crvenih.

“Tvrd suparnik”

“Također, pitalo se nešto i naše protivnike u ovoj utakmici. Devetka se pokazala kao jako tvrd orah, bilo je izuzetno teško probiti i nametnuti naš stil igre. Doduše, općenito gledajući više sam od igre očekivao u nadmetanju ova dva protivnika, ali težak teren i s psihološke strane važnost potvrde tri boda iz prethodnog kola, očito su dali negativan učinak na obje ekipe, pa nismo uživali toliko u nogometu kako to obično bude kada igraju ove dvije momčadi.”

“Tri boda su najvažnija”

Majko podcrtava da najvažnije ostvareno:

“Mi smo svoj cilj ostvarili, tri boda smo uzeli što je uvijek prioritet, a dojam popraviti možemo već u idućem kolu, dok izgubljene bodove ne, Stoga čestitke još jednom mojim momcima, okrećemo se gostovanju u Dubravi Zabočkoj, Rudar nas čeka već u subotu u novoj borbi za 3 boda!”

“Nema opuštanja”

Trener Španskog poručuje:

“Tablicu i trenutne pozicije u poretku zaboravite, očekuje nas izuzetno neugodna ekipa na terenu na kojem nikome nije lako igrati i zato mojim Crvenima poruka: nema vremena za nikakvo opuštanje, moramo se jako dobro pripremiti za ovo teško gostovanje.”

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)