Špansko u velikoj formi: Crveni potopili Dinamo

Špansko je u furioznoj formi. Nakon što su u prošlom kolu 4. NL svladali Prečko 1:0 i izbili na prvo mjesto, Crveni su potopili Dinamo iz Odranskog Obreža sa 6:2 u šesnaestini Kupa ZNS-a.

Špančani su poveli preko Roka Ivezića u 14. minuti. Gosti su izjednačili minutu kasnije golom Ivana Bukovca.

Špansko razbilo Dinamo OO u Kupu ZNS-a

Potom je dvostruki strijelac za Špansko bio Karlo Ivančin, a u međuvremenu su gosti ostali s igračem manje i bilo je jasno da je utakmica riješena već u prvih 45. minuta.

Međutim, razigrani Špančani nisu se opuštali, početkom drugog dijela postigli su još dva pogotka, povisili na nedostižnih 5:1, pa je preostali dio utakmice odigran u revijalnom tonu. Naposljetku je završilo 6:2.

Crveni u velikoj formi

Dvostruki strijelac za Špansko u drugom dijelu bio je Danijel Mrkus, a još jedan gol dodao je Luka Letnar. Ističemo da je mladi Mrkus postigao 8 golova u devet nastupa ove sezone.

Jedini minus s utakmice je ozljeda Karla Althallera, ponajboljeg strijelca i igrača Crvenih. Nezgodno je iskrenuo gležanj i morao je izaći s terena već u prvom dijelu.

Mrkus zabija kao na traci, Althaller se ozlijedio

Ostatak momčadi dobro je reagirao, igra nije patila, realizacija je bila na visokoj razini, tako da se još jednom pokazalo da Špansko ima širok kadar i visoku kvalitetu.

Crveni su tako nastavili pozitivan niz jer u prvenstvu imaju pet pobjeda i dva remija, a u Kupu dvije uvjerljive pobjede protuv Sloge i sada Dinama. Špansko u subotu u 8. kolu 4. NL gostuje kod Nura. Utakmica počinje u 16 sati.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)