(VIDEO) Špansko slavilo u derbiju: Sjajna partija Crvenih i uvjerljiva pobjeda

Špansko je u možda i najboljoj partiji sezone pobijedilo vrlo dobru momčad Golubovca 4:0 u 9. kolu 4. NL Središte Zagreb – Podskupina A. Bio je to jedan od dva derbija 9. kola.

 

Dvostruki strijelac bio je Mateo Jurišić (10, 50), a po jedan su postigli Karlo Ivančin (22-11m) i Marko Sekulić (86).

Sjajna partija Crvenih

Crveni su furiozno započeli utakmicu, presing na zadnju liniju isplatio im se već u 10. minuti. Juroš je odlično probio po desnoj strani, odigrao je pas Ivančinu, a ovaj je odlično centrirao pred vrata gostiju i Jurišić je glavom zatresao mrežu.

Špansko nije popuštalo, Crveni su nastavili pritiskati i uspjeli su povisiti na 2:0 u 22. minuti. Marsel Čičak izborio je jedanaesterac nakon što ga je suparnik nepropisno zaustavio udarcem rukom u lice, a Ivančin je bio siguran realizator.

Špansko jedina neporažena momčad

Špansko ni tada nije stalo, nastavilo je dominirati i nizati šanse. Utakmica je prelomljena u 50. minuti. Jurišić je postigao svoj drugi pogodak i praktički je sve bilo riješeno. Konačnih 4:0 postavio je Sekulić u 86. minuti. Asistent je bio Danijel Mrkus.

Špansko sada ima 21 bod i na drugom je mjestu sa zaostatkom od jednog boda iza Poleta, koji je slavio 1:0 kod Tondacha. Tondach ostaje treći sa 16 bodova, Prečko je četvrto s 15, Klanjec također ima 15, a Mladost 14, ali i utakmicu manje. Golubovec ostaje na 14 bodova i trenutačno je sedmi.

Crveni su jedina neporažena momčad dosadašnjeg dijela prvenstva; upisali su 6 pobjeda i tri remija. Ako dodamo i dvije utakmice Kupa ZNS-a, Špansko ima 8 pobjeda i tri remija.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)